• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis ophalen en retourneren in een van onze winkels
  • Niet goed geld terug
Laat je inspireren door onze looks en online modeshow!

Schijvens Member


Als Schijvens Member spaar je voor korting, ben je als eerste op de hoogte van acties en ontvang je twee keer per jaar een uitnodiging voor onze Schijvens Shopping Night.

Punten sparen
Schijvens Members sparen automatisch voor punten, zowel bij online aankopen als aankopen in de winkel. Voor iedere €2 die u besteedt ontvangt u 1 punt. Wanneer u 100 punten heeft gespaard kunt u deze verzilveren voor €5,- korting. Wanneer u 100 punten of meer heeft, ontvangt u bij het afrekenen automatisch de vraag om uw punten te verzilveren.

Wat moet u doen?
Maak bij het afrekenen van uw online bestelling een account aan. Wij zorgen ervoor dat u automatisch spaart, wanneer u in de winkel al aangemeld bent als Schijvens Member wordt uw online account automatisch gekoppeld. In de 'Mijn Account' omgeving kunt u uw puntensaldo inzien.

Voorwaarden
Het is belangrijk om te bedenken wanneer u uw gespaarde punten wilt inleveren. Wanneer u de punten heeft ingeleverd bij uw order en u wilt (een gedeelte van) uw order retourneren komen de spaarpunten te vervallen. Dit geldt zowel voor online aankopen als aankopen in de winkel. U kunt er daarom ook voor kiezen om uw spaarpunten niet direct in te leveren, maar door te sparen.