• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis ophalen en retourneren in een van onze winkels
  • Niet goed geld terug
Shop nu de mooiste voorjaarscollectie!

Disclaimer:

Schijvens Mode besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar website. daarentegen kan Schijvens Mode niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze website gevonden wordt. Gebruik van enige informatie verkregen middels deze website gebeurt voor risico van de gebruiker.

Schijvens Mode is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onvolledige of onjuiste informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door het verspreiden van informatie via het internet, zoals storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie of diensten door Schijvens Mode.

Tevens aanvaardt Schijvens Mode geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of ideeën verstrekt door of namens Schijvens Mode via deze website.

Deze website bevat (hyper)links naar websites van andere organisaties en instellingen. Daarnaast worden vanuit andere websites links gelegd naar deze website. Schijvens Mode aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze (gelinkte) websites. Dergelijke (hyper)links zijn slechts opgenomen voor uw informatie en gemak hiervan.

Indien informatie die op de website is opgenomen ook schriftelijk wordt verstrekt, zal in geval van tekstverschillen de schriftelijke versie bepalend zijn. Schijvens Mode garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Aanbiedingen en acties zijn geldig in de periode zoals aangegeven op schijvensmode.nl. 
Niet alle producten zijn in (alle) filialen of online te verkrijgen. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen tussentijds wijzigen. Producten opgeslagen in de Verlanglijst worden niet gereserveerd en kunnen uitverkocht raken. Aan de Verlanglijst kunnen geen enkele rechten worden ontleend.