• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis ophalen en retourneren in een van onze winkels
  • Niet goed geld terug
Shop nu de mooiste voorjaarscollectie!

Bezorgen


Thuisbezorgd
Schijvens mode hanteert gratis verzending vanaf €50,- binnen Nederland door PostNL. Bij besteding tot €50,- vragen wij een bijdrage van €4,95 voor de verzendkosten binnen Nederland. Voor bestelling vanuit België en Duitsland vragen wij €7,95 verzendkosten.
U kunt er ook voor kiezen uw bestelling op een ander bezorgadres te laten leveren. Dit kunt u aangeven in het bestelproces.

Wanneer u meerdere bestellingen onder de €50,- (op één dag) plaatst, betaalt u iedere keer verzendkosten. Dit wordt telkens gezien als een aparte bestelling, het is dus voordeliger om alles in een keer te bestellen. 

Gratis afhalen in een van onze winkels
Natuurlijk kunt u uw bestelling ook gratis ophalen in een van onze vijftien winkels. Kies in het bestelproces de winkel waar u uw pakket wilt ophalen. Neem uw orderbevestiging mee naar de kassa van de desbetreffende winkel, daar ligt de bestelling voor u klaar. 

Levertijd
Wanneer u op de artikelpagina de juiste kleur en maat selecteert van het gewenste artikel wordt hierbij automatisch de verwachte levertijd vermeld. De levertijd ligt tussen de één en vier werkdagen. Deze levertijd is slechts een schatting, wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Wij streven ernaar om een bestelling in zijn geheel te leveren. 

Let op: Wanneer u heeft gekozen voor 'Thuisbezorgd' is de levertijd op dit moment langer dan dat u van ons gewend bent. Dit heeft te maken met de enorme drukte bij PostNL. Zodra u per mail een verzendbevestiging van ons ontvangt, wordt uw bestelling dezelfde dag door PostNL opgehaald. Omdat het op dit moment erg druk is in het postsorteercentrum kan het meerdere dagen duren voordat uw pakket gescand wordt en het Track & Trace nummer gaat werken. PostNL laat ons weten er alles aan te doen om de achterstand weg te werken. Wij hopen op uw begrip.