• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis ophalen en retourneren in een van onze winkels
  • Niet goed geld terug
Laat je inspireren door onze looks en online modeshow!

Bestellen


Online bestellen bij Schijvens mode is eenvoudig en kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Ga naar het artikel en selecteer de gewenste kleur en maat. Door middel van de groene knop 'In shoppingbag' plaatst u het gewenste artikel in uw shoppingbag.
U kunt kiezen om hierna verder te winkelen of de bestelling af te ronden. De bestelling rondt u af door de gegevens in het overzicht van de shoppingbag te controleren en desgewenst nog te wijzigen.
Indien u een kortingscode heeft, klik op het kader met 'Kortingscode' en vul vervolgens de code in, klik hierna op de groene knop 'inwisselen'.

Wanneer de bestelling compleet is, klikt u op 'naar de kassa gaan'. Om de bestelling te kunnen verwerken vragen we u enkele persoonlijke gegevens in te vullen onder 'Gegevens'. U heeft vervolgens de keuze om een account aan te maken. Heeft u eerder al een online account aangemaakt? Klik dan op 'Heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen'. Vul vervolgens uw e-mailadres en eerder aangemaakt wachtwoord in.
Geef aan of u uw bestelling thuis of eventueel op een ander adres wilt laten bezorgen door PostNL. Ook kunt u ervoor kiezen om de bestelling gratis te laten bezorgen in een van onze winkels. Selecteer de gewenste betaalwijze. Rond vervolgens uw bestelling af.

Nadat uw betaling is afgerond komt u op een bevestigingspagina en ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail.

Let op: Wanneer u een artikel op uw verlanglijst heeft geplaatst is dit artikel niet voor u gereserveerd.