• Gratis verzending vanaf € 75,00
  • Gratis ophalen en retourneren in een van onze winkels
  • Gratis ruilen
  • Niet goed, geld terug

Klantenservice

Bestellen

Online bestellen bij Schijvens mode is eenvoudig en kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Ga naar het artikel en selecteer de gewenste kleur en maat. Door middel van de groene knop 'Plaats in Shoppingbag' plaatst u het geselecteerde artikel in uw shoppingbag.
U kunt kiezen om hierna verder te winkelen of de bestelling af te ronden. De bestelling rond u af door de gegevens in het overzicht van het winkelmandje te controleren en desgewent nog te wijzigen.
Indien u een kortingscode heeft klikt u op 'Heeft u een kortingscode?' en vult vervolgend de code en klikt vervolgens op de rode knop 'invoeren'.
Wanneer de bestelling compleet is drukt u op 'bestellen'. Om de bestelling te kunnen verwerken, vragen wij u enkele persoonlijke gegevens in te vullen onder 'Nieuw bij Schijvens mode'.
Heeft u eerder al online besteld bij Schijvens mode? Vul dan uw e-mailadres en eerder aangemaakte wachtwoord in, onder 'Bestaande klant bij Schijvens mode'.
Selecteer de gewenste betaalwijze en geef aan of u uw bestelling thuis of eventueel op een ander adres wilt laten bezorgen door PostNL of kiest voor het afhalen van uw bestelling in een van onze winkels. Rond vervolgens uw bestelling af.

Nadat uw betaling is afgerond komt u op een bevestigingspagina en ontvangt u een besvestiging van uw bestelling per e-mail.

Wanneer u een artikel op uw verlanglijst heeft geplaats is dit artikel niet voor u gereserveerd. U bent pas verzekerd van een artikel zodra de betaling is afgerond.